2012 års PK (Personliga kock) utvecklad av Annica Ingemarsson
Nordic Cooker är en patenterad produkt vars funktioner ger arbetande familjer god hälsorik hemlagad mat som är klar när som helst man planerar att komma hem. Resultatet är mer fritid utan stress.

Nordic Cooker är en lågtemperatur elgryta som lagar maten på ett hälsosamt och enkelt sätt och rymmer 5 liter, komplett middag till 8 personer.
Du kan programmera den så att du tajmar att det är klart när du kommer hem, det följer med en programmerbar kontrollpanel med 0-4 timmar fördröjning, och tillagningstiden är ca 8 timmar.

Det enda man behöver göra är att lägga i köttet, grönsakerna och vattnet m.m på morgonen och när man sen kommer hem efter jobbet är grytan klar. Viktiga vitaminer och näringsämnen bevaras, Inget fett behöver tillsättas!
Maten tillagas i en låg temperatur och köttet blir fantastiskt mört.
Både elkostnader och miljön sparas då Nordic Cooker endast är på 300 watt jämfört med en normalugn som är på ca 3500 watt.

Designen är Skandinavisk och det ingår även flera enkla och läckra skandinaviska och internationella recept anpassade till Nordic Cooker. Dessutom finns det över 100 inspirerande recept på www.NordicCooker.se.

source